Meni
Košarica
Skozi dolga leta sodelovanja s profesionalnimi športniki in ekipami nenehno poslušamo zgodbe o tem, kako je neustrezna prehranska strategija izkrivila dober rezultat na dirki oziroma tekmi. Dejstvo je, da veliko vzdržljivostnih športnikov ne ve, koliko ogljikovih hidratov morajo zaužiti med treningom in tekmo. Poleg tega izdelki, ki jih uživajo, vsebujejo poljubne vrednosti ogljikovih hidratov. To povzroča precejšnjo zmedo in napačno uporabo izdelkov, kar lahko negativno vpliva na zmogljivost. Neversecond C-SERIJA je zasnovana tako, da pomaga vzdržljivostnim športnikom zaužiti ravno pravo količino ogljikovih hidratov na podlagi znanstvenih raziskav. Športnikom pomagamo pri pravilnemu dovajanju goriva, da bodo lahko dosegli maksimalno zmogljivost tako med treningom kot tudi na dan tekme.
ZAKAJ IZBRATI C-SERIJO?
Prednost št. 1: Smo natančni.
Uporaba določenih hranilnih vrednosti (npr. 26g ogljikovih hidratov) predstavlja izziv za športnike. Ker vrednosti niso zaokrožene, je potrebno računanje za določitev skupnega vnosa ogljikovih hidratov. Izdelki Neversecond C-serije vsebujejo natančno 30 g ogljikovih hidratov, da je računanje vašega vnosa lažje in hitrejše.
Prednost št. 2: Enostavno sledenje.
Vsi izdelki serije C so poimenovani po vrednosti ogljikovih hidratov v izdelku. Izdelek C30 vsebuje 30 g ogljikovih hidratov, C60 vsebuje 60 g, C90 pa vsebuje 90 g ogljikovih hidratov. Naš edinstven sistem enot N2 ("točka") vam omogoča preprost izračun vaših potreb. Ena enota N2 (1 točka) = 30 g ogljikovih hidratov. Torej, če potrebujete 90 g na uro, to pomeni 3 N2 enote na uro.
Prednost št. 3: Kombiniranje izdelkov.
Vsi izdelki C-serije so oblikovani tako, da jih lahko kombiniramo. Tako lahko uporabite kateri koli izdelek C-serije, da dosežete svoj cilj glede vnosa ogljikovih hidratov. Kombinirate lahko tako energijske gele C30, kot tudi izotonične napitke C30 in C90.
MNENJA ŠPORTNIKOV
Ricardo Cherta
Gorski tekač

“Kot nutricionist in gorski tekač vedno iščem izdelke, ki uporabljajo izključno znanstveni pristop. C-serija je popolna izbira zame. Odlikujejo jo odlični in blagi okusi ter olajšan proces upravljanja z vnosom ogljikovih hidratov. Energijski geli C30 so moj najljubši izdelek.”
Maria Teresa Guerrero
Ironman temovalka

“Moj najljubši izdelek je C90. C90 uporabljam na vseh mojih daljših treningih in tekmah. Na uro zaužijem 1 bidon napitka C90, v določenih pogojih pa dodam še 1 energijski gel C30. Okus citrusov je fantastičen!”
Gus Schumacher
Svetovni mladinski prvak v nordijskem smučanju

“Med krajšimi treningi uporabljam izotonični napitek C30, med daljšimi pa C90 High Carb Drink-Mix. Med treningi in tekmami zaužijem 90 g ogljikovih hidratov na uro brez kakršnih koli težav.”