Meni
Košarica

Pogosto postavljena vprašanja

C-SERIJA

A: Naši izdelki C-SERIJE so zasnovani izključno za vzdržljivostne športnike. "C" se nanaša na ogljikove hidrate.

A: Vsi izdelki Neversecond™ so oblikovani tako, da vsebujejo 30 g ogljikovih hidratov na enoto. Izdelek C30 vsebuje 30 gramov ogljikovih hidratov, C60 vsebuje 60 gramov, C90 pa 90 gramov ogljikovih hidratov.

A: Izdelki Neversecond™ uporabljajo 30-gramske oznake ogljikovih hidratov, tako da vzdržljivostni športniki lahko natančno in hitreje načrtujejo in računanjo svoj vnos ogljikovih hidratov. Izdelki drugih proizvajalcev uporabljajo poljubne vrednosti (na primer 23 g), zaradi katerih pogosto prihaja do zmede in ugibanj koliko izdelkov zaužiti med treningom ali tekmo.

A: Obarvani krogci (N2 enote) na vseh izdelkih Neversecond™ so v korelaciji z vrednostjo »C« (ogljikovi hidrati). En krogec = C30. Dva krogca = C60. Trije krogci = C90. Namen N2 enot je omogočiti enostavno prepoznavanje vrednosti ogljikovih hidratov v izdelku.

A: Vsi izdelki Neversecond™ C-SERIJE vsebujejo matriko ogljikovih hidratov AJ-21. Gre za mešanico maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2:1. Omenjena hidratna matrika športnikom omogoča, da zaužijejo večjo količino ogljikovih hidratov z zmanjšanim tveganjem za pojav želodčnih težav.

ENERGIJSKI GEL C30

A: Energijski gel je izdelek z visoko koncentracijo ogljikovih hidratov. V bistvu je to kompaktna oblika energije.

A: Naše energijske gele lahko zaužijete z vodo ali brez.

A: Energijski geli Neversecond™ imajo nižjo viskoznost kot večina gelov, zaradi česar jih je lažje zaužiti. Naši geli vsebujejo 30 gramov ogljikovih hidratov, kar je več kot večina konkurenčnih gelov.

C30 SPORTS DRINK

A: Izotonični športni napitek je izdelek, ki vsebuje mešanico ogljikovih hidratov in elektrolite. Zasnovan je za zagotavljanje ustrezne hidracije in dovajanje goriva.

A: Izotonični napitek vsebuje ogljikove hidrate za dovajanje goriva in natrij za podporo pri absorpciji tekočine. Voda pomaga le pri hidraciji.

A: Izotonični napitek C30 uporablja posebno matriko ogljikovih hidratov AJ-21. Odlikujeta ga blagi okus in hitro praznjenje želodca. Naši športni napitki ne vsebujejo nobenih umetnih barvil ali arom.

KOFEIN

A: Kofein znanstveno dokazano prispeva k izboljšanju zmogljivosti ob pravilnem uživanju.

A: Nekateri izdelki Neversecond™ vsebujejo 75 mg kofeina. Ta vrednost je bila izbrana po skrbnem premisleku. 75 mg je »zlati standard«, saj zagotavlja zadosten odmerek, ki je zelo učinkovit in obenem še vedno dovolj nizek, da zmanjša pojav prekomernega uživanja.

A: Vsi izdelki Neversecond™ s kofeinom so jasno označeni. »C-vrednosti« sledi tudi simbol za kofein »+«. Na primer, C30 ne vsebuje kofeina, C30+ pa vsebuje kofein.

SPLOŠNO

A: Vsi izdelki C-SERIJE so primerni za vegane. Večina naših izdelkov P-SERIJE vsebuje sirotko, zato niso primerni za vegane.

A: Nekateri izdelki Neversecond™ so brez glutena. Izdelki, ki ne vsebujejo glutena, so označeni kot »brez glutena« v opisu izdelka.